0.25 ltr Tri-Star petroleum based

TSL is een olieversterker, zonder PTFE, Grafiet, Lood, Molybdeen, zware metalen of Keramiek die het smerende vermogen van uw olie merkbaar vergroot.

Temp bereik -50 tot + 315 graden Celsius.

Minder Ontstaan en voortgang van slijtage.pdf

Ongevoelig voor water.

Langere standtijd lagers en tandwielkasten.

Optimale smering bij koude start.

Brandstof besparing  gemiddeld 2 tot 5 %.

PDF

Meer details

92011001
Nieuw

€ 33,30

- +

 
Productinformatie

TSL is een pure vloeistof zonder vaste stoffen welke kunnen aankoeken, verstoppen en/of uitzakken

TSL wordt volledig opgenomen door de olie en via de oliestroom naar de te smeren oppervlakken vervoerd, waar de elektropolaire moleculen een synergetische verbinding aangaan met het metaal.

Deze Moleculaire eigenschap van TSL zorgt voor een sterk hechtende filmlaag op alle bewegende delen,die zichzelf als het ware repareert en die daarmee de wrijving reduceert .

Omdat TSL achterblijft als de olie terugzakt, is het de oplossing tegen koude start slijtage.

Bij  slecht schakelende versnellingsbak, tikkende klepstoters, jankende kardan, rumoerige tandwielkast enz, zorgt de TSL ervoor dat het geluid en de voortgang van de slijtage merkbaar  zal verminderen.

De standaard toevoeging bedraagt 30 ml per Liter Olie ( minerale- semi of full- synthetische), alleen bij de Automotor gebruikt u de eerste keer 50 ml per Liter Olie.

TSL wordt niet aanbevolen in automatische versnellingsbakken.

TSL is toepasbaar als toevoeging bij automotoren, tandwielkasten, cardan, handgeschakelde versnellingsbak, kettingzaag, generator, bootmotoren, motorfietsen, fietsen, trucks, trailers, mijnbouwmachines, kranen, draai-,frees- en kotterbanken, vorkheftrucks enz enz.

TSL kan ook worden gebruikt als toevoeging bij uw tweetaktolie en bij motorfietsen met natte plaatkoppeling ( 3 %), of als toevoeging (3%) aan uw tweetaktolie.

De moleculaire verbinding tussen TSL en het metaal laat zich niet verbreken door water. Daarom is TSL ook aan te raden als toevoeging bij uw olie indien u E10 of E5 benzine gebruikt.

Bij veel luchtgekoelde motoren ( bv V.W.) wordt TSL al meer dan 20 jaar met succes toegepast tegen de extra slijtage door vochtproblemen.

Jan Leppink Almelo gebruikt TSL in de 100cc kartmotoren, waardoor de zuigers minimaal 3 keer langer mee gaan, er minder slijtage op  de cilinderbus is en de koelwatertemperatuur constanter blijft.

Technisch Service Center de Betuwe gebruikt TSL Olietoevoeging met succes tegen het hoge olieverbruik door problemen met de olieveren van de VW Transporter2.0 TDi.

Hijnekamp Revisie Wageningen, Bovag erkend, heeft na meer dan 15 jaar verkoop en gebruik van TSL alleen nog maar positieve reacties van zijn klanten gehoord.

Six center Motoren Nieuwleusden. Je hoort en voelt nu bij de start van de Honda CBX 1000, Kawasaki Z1300 en Benelli 750 en 900 dat er voldoende smering aanwezig is, waardoor ze makkelijker en sneller starten.

Classic Paradise Nederhemert kreeg een Citroen binnen met nog maar 0,5 van de 5 Ltr olie die er eigenlijk in moet zitten. oorzaak bleek een kapot membraan van de benzinepomp te zijn. Omdat dit een van de vele auto's was waar zij TSL bijvoegen bij een olieverversing, zijn zij ervan overtuigd dat dit het blok heeft gered.

Evert Jansen is een bekend gezicht bij de klassieke wegraces. Na het plaatsen van een verkeerd type nokkenas in zijn Velocette 350 CC uit 1947 kwam er een aanloop geluid uit zijn blok bij het inrijden voor een race. Niet rijden betekende weg ....kampioenschap. Een bevriende racer gaf hem wat Tsl olietoevoeging en adviseerde het om dit te gebruiken. Hij heeft de race uit gereden en is daarna met dat blok ( wel met een andere nokkenas) nog een aantal keren kampioen van Nederland geworden.

Wheelerdealer Cuijck is een bekende specialist van Zweedse auto's ( Volvo en Saab). Door zijn ervaringen met de veelzijdigheid van TSL gebruikt hij het bij steeds meer auto's als toevoeging in verschillende systemen.

Dries Bakkenes van De Volvo Klassiekers uit Barneveld heeft een naam hoog te houden als specialist van de Volvo die vaak een oplossing heeft voor allerlei probleempjes. Door de ervaringen in  hun eigen werkplaats en door de positieve ervaringen van zijn klanten heeft hij besloten om TSL op te nemen in zijn Webshop.

Schrijf uw recensie

0.25 ltr Tri-Star petroleum based

TSL is een olieversterker, zonder PTFE, Grafiet, Lood, Molybdeen, zware metalen of Keramiek die het smerende vermogen van uw olie merkbaar vergroot.

Temp bereik -50 tot + 315 graden Celsius.

Minder Ontstaan en voortgang van slijtage.pdf

Ongevoelig voor water.

Langere standtijd lagers en tandwielkasten.

Optimale smering bij koude start.

Brandstof besparing  gemiddeld 2 tot 5 %.

PDF

Schrijf uw recensie

 
Comments(0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

22 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen