Spray-lube

La Re handelsonderneming - pray-lube Tri-Star Spuitbus, TSL
 
Nevelsmering en kruipolie:
 
Tri-Star verspuitbaar smeermiddel is ontwikkeld voor industriële toepassingen, daar waar meer dan zomaar een smeermiddel noodzakelijk is.
 
Vanwege de buitengewone antiroesteigenschappen is dit middel uitermate geschikt om gereedschap te smeren en te beschermen tegen roest en oxidatie.
Indien het als kruipolie wordt gebruikt, dan zal een bestanddeel met een hoge druksterkte de losgemaakte delen smeren. Met het meegeleverde rietje bent u in staat zeer gedoseerd en gericht de juiste hoeveelheid op de gewenste plaats aan te brengen. Dit smeermiddel is een snelle waterverdrijver en geeft de zeer effectieve roestbestrijder de gelegenheid een microscopische antiroestlaag te vormen.
 
Het hoge vlampunt van dit product maakt het veiliger en milieuvriendelijker dan andere vergelijkbare smeermiddelen.
 
 
 
Voordelen:
  • Excellente smeereigenschappen onder hoge druk
  • Superieure bescherming tegen roestvorming
  • Voortreffelijke waterverdringende eigenschappen
  • Goed bruikbaar bij lage temperaturen
  • Kruipt en maakt los als geen ander product
 
 
Toepassing:
 
Om vastgeraakte/vastgeroeste onderdelen los te maken: spuit overvloedig en geef voldoende gelegenheid om te kruipen totdat de behandelde delen los komen.
 
Het smeert alle bewegende delen in, bijvoorbeeld: industrie, land- en tuinbouw, transportbedrijf, auto's. Ook uiterst effectief voor fietsen, bromfietsen, wapens, vismolens, kortom overal waar goede smering vereist is
 
Voor precisietoepassing: gebruik het meegeleverde rietje. Schuif het in de spuitkop en spuit gedoseerd op de gewenste plaats. Op metalen delen in huis geeft het meer dan 1 jaar bescherming tegen roestvorming. Op titaan of plaatsen waar het met voedsel in contact kan komen, wordt het gebruik afgeraden
 
 
 
Kenmerkende eigenschappen:

 
Soortelijk Gewicht bij 15°C 0.78
Viscositeit Cst bij 40°C 2.1
Vlampunt (TCC) °C 65
Uiterlijk kenmerk kleurloos

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen